У Львові курсували вранці 80,5% громадського транспорту, – ЛМР

12:20 25 березня 2020 р.

Фото до новини

За інформацією управління транспорту ЛМР, станом сьогодні вранці на міських маршрутах курсувало 80,5% громадського транспорту.

Про це повідомили в середу, 25 березня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Стовідсотково на маршрути вийшов електротранспорт, 62% виходу автобусів ЛК АТП №1 та 20% автобусів приватних перевізників. За словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк,, дезінфекція транспорту проводиться двічі на день, водії забезпечені дезінфікуючими засобами.

«Зараз діє постанова Кабінету міністрів, відповідно до якої громадським транспортом можна возити не більше 10 пасажирів. У Львові призупинена дія пільг на безкоштовний проїзд у громадському транспорті для усіх категорій громадян, які передбачені законодавством України, ухвалами сесії ЛМР та рішеннями виконавчого комітету. Це тимчасовий захід, і він буде діяти до закінчення карантину. Після закінчення карантину рішенням комісії ТЕБ і НС всі пільги будуть відновлені», – поінформували також у ЛМР.

Як інформував «ЩЛ», у Львівській інфекційній лікарні ушпиталені 44 пацієнти з підозрою на коронавіру.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів