У Львові компанії-перевізники звільнили торік 272 водіїв, які працювали на міських маршрутах

12:14 3 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, минулого року компанії-перевізники звільнили за порушення 272 водіїв, які працювали на міських маршрутах, ще 240 отримали догани.

У прес-службі ЛМР повідомили в вівторок «Щоденному Львову», що минулого року компанії-перевізники звільнили за порушення 272 водіїв, які працювали на міських маршрутах, ще 240 отримали догани. Начальник відділу транспорту управління транспорту та зв’язку ЛМР Іван Радь також конкретизував:

«Зокрема, найбільше водіїв звільнено в компанії «Міра і К» – 175. Комунальне АТП-1 звільнило 54 водіїв, компанія «Фіакр» – 32, «Успіх БМ» – дев’ятьох, АТП-14630 звільнило двох водіїв. Найчастіше пасажири скаржаться на водіїв через недотримання графіків руху, на нетактовну поведінку та на відмову у пільговому проїзді. 

До прикладу, сім із дев’яти звільнень у ТзОВ «Успіх БМ» – за нетактовну поведінку водія, а два – за відмови у пільговому проїзді. Однак, є й інші причини.

Так, комунальне підприємство звільнило двох осіб за порушення трудового законодавства, зокрема, за прогули без поважних причин. Ще одного водія було звільнено за появу на робочому місці у стані алкогольного сп’яніння.

Крім того, минулого року 240 водіїв отримали догани. Так, у АТП-14630 догани отримали 202 водії, у «Міра і К» – 28 водіїв та в «Успіх БМ» – 10 водіїв.

Нагадаємо,що  з зауваженнями щодо роботи міського громадського транспорту можна звертатися на «гарячу лінію» міста за коротким номером 15-80».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів