У Львові й Сокалі отруїлися чадним газом троє людей, у тому числі – дитина

09:25 2 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ty.mk.ua

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі облдержадміністрації, 1 січня о 19:21 отруїлася чадним газом мешканка однієї з квартир на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Олени Теліги в Личаківському районі у Львова.

У прес-службі облдержадміністрації, повідомили в п’ятницю, що вчора, 1 січня, о 19:21 отруїлася чадним газом мешканка однієї з квартир на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Олени Теліги в Личаківському районі Львова. Постраждалу (1968 року народження) було доставлено до Львівської обласної клінічної лікарні з отруєнням легкого ступеню.

Після надання медичної допомоги (проходження барокамери) відпущено додому. Працівниками ПАТ «Львівгаз» тимчасово припинено подачу газу до газової колонки в квартирі.

Також 1 січня, але о 22:30 отруїлися чадним газом двоє) осіб у Сокалі, а серед них – одна дитина 2013 року народження. Постраждалих з отруєнням середнього ступеню важкості було госпіталізовано до Сокальської ЦРЛ.

Станом на 6-ту годину ранку 2 січня стан потерпілих був задовільним. Попередня причина отруєння – несправність газової колонки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів