У Львові й Сокалі отруїлися чадним газом шестеро людей, серед них – двоє дітей

10:52 3 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: ty.mk.ua

Як повідомили в понеділок у прес-службі облдержадміністрації, дорослих жителів вулиці Айвазовського, 22/97 доставлено до реанімаційного відділення обласної клінічної лікарні, а дитину – до реанімаційного відділення обласної дитячої клінічної лікарні.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили в понеділок, що, за інформацією департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА, 1 листопада о 1.30 на вулиці Айвазовського, 22/97 у Львові отруїлися чадним газом чотири особи, з них – одна дитина. Дорослих у стані середнього ступеня важкості було доставлено до реанімаційного відділення обласної клінічної лікарні, а дитину – до реанімаційного відділення обласної дитячої клінічної лікарні.

Працівниками ПАТ «Львівгаз»  тимчасово припинено подачу газу до квартири. Причини події з’ясовуються.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили також у понеділок, що, за інформацією

департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА, 2 листопада о 8.20 до реанімаційного відділення Стрийської центральної районної лікарні з попереднім діагнозом отруєння чадним газом, у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано двох жителів села Підгірці, з них одна дитина. Станом на 6.00 3 листопада стан потерпілих задовільний. 

Працівниками ПАТ «Львівгаз» тимчасово припинено подачу газу до будинку. Причина події з’ясовується.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів