У Львові й на Яворівщині загинули в ДТП двоє водіїв (оновлено)

11:12 15 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: podrobnosti.ua

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління ДАІ, вчора на автодорозі «Львів-Краковець» зіткнулися автомобіль та автобус, а сьогодні у Львові перекинувся легковик.

У прес-службі Львівської облдержадміністрації повідомили сьогодні, 15 квітня:

«14 квітня о 21:14 поблизу м. Новояворівськ Яворівського району на автодорозі «Львів –Краковець» сталося зіткнення автомобіля «Opel Vivaro» та маршрутного автобусу «Еталон» (водій – 1962 року народження). Рейсовий автобус сполученням Львів – Воля-Любінська, повертався в гараж, пасажирів в салоні не було.

Внаслідок ДТП водій автомобіля «Opel Vivar» (1981 року народження, житель м. Новояворівськ) від отриманих травм загинув на місці події. Обставини ДТП встановлюються. Проводиться дослідча перевірка».

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДАІ повідомили в середу

«На автодорозі «Львів-Краковець» учора, 14 квітня, близько 21.05 години трапилась ДТП: зіткнулися автомобіль та автобус. За попередніми даними, водій іномарки «Opel Vivaro», 33-річний житель Яворівщини, не обрав безпечної швидкості руху, не дотримався дистанції та вчинив зіткнення із автобусом «БАЗ», яким керував 53-річний мешканець Яворівського району. 

Водій автомобіля «Opel» загинув від отриманих травм. Усі обставини та причини події встановлюються, тривають слідчі дії»;

«У Львові перекинувся легковик: загинув 28-річний водій. Трагічна подія сталася сьогодні, 15 квітня, близько 06.30 години на вулиці Городоцькій, 335.  

За кермом автомобіля «Мерседес» був 28-літній мешканець Пустомитівського району, працівник міліції. Правоохоронець перебував поза службою.  За попередніми даними, водій не впорався із керуванням, вчинив наїзд на бордюр, а після цього в’їхав у опору рекламного щита.

Як наслідок, легковик перекинувся. Водій цього авто від отриманих травм загинув на місці події». 

Наразі триває розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди».

Своєю чергою, в прес-службі обласного управління ДСНС повідомили сьогодні, 15 квітня:

«15 квітня о 06:26 до рятувальників від чергового міліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Городоцькій, 355 у Львові, по водій автомобіля «Мерседес Е 320» зіткнувся з бордюром, в’їхав у металеву конструкцію соціальної реклами та перекинувся на ліву сторону. Внаслідок сильного удару водій авто загинув на місці події.

Рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць деблокували тіло загиблого із понівечених конструкцій автомобіля. Причини та обставини події з’ясовуються».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів