У Львові й Мелешках загинули внаслідок пожеж чоловіки

10:15 19 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Попередні ймовірні причини загорянь – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електронагрівальних приладів і необережне поводження з вогнем під час паління цигарок.

«18 грудня о 16:49 виникла пожежа в квартирі на третьому поверсі триповерхового житлового будинку на вулиці Пекарській у Львові. На місці події виявлено тіло загиблого власника квартири 1958 року народження. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі двох квадратних метрів. Пожежу ліквідовано о 17:24 силами одного пожежно-рятувального підрозділу ГУ ДСНС України у Львівській області. Причини події з ’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка», – повідомили сьогодні, 19 грудня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«18 грудня о 17:13 виникла пожежа в дерев’яному житловому критому шифером будинку розміром 10х6 метрів у селі Мелешки Мостиського району. На місці події виявлено тіло загиблого власника будинку 1950 року народження. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі чотирьох квадратних метрів, підлогу на площі двох квадратних метрів, ліжко, пошкоджено стіни на площі двох квадратних метрів. Пожежу ліквідовано о 18:02  силами одного пожежно-рятувального підрозділу ГУ ДСНС України у Львівській області. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка».

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС повідомили сьогодні, 19 грудня:

«18 грудня о 16:49 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на третьому поверсі трьохповерхового житлового будинку на вулиці Пекарській у Львові. Негайно до місця виклику прибув черговий караул 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини Львова, який о 17:13 локалізував та о 17:24 повністю ліквідував загоряння.

Унаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі двох квадратних метрів. Через щільне задимлення та високу концентрацію продуктів горіння, вогнеборцям довелось працювати в засобах захисту органів дихання.

Під час проведення розвідки та гасіння пожежі вогнеборці виявили тіло чоловіка 57-річного власника квартири. Попередня ймовірна причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електронагрівальних приладів.

Цього ж дня о 17:13 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Мелешки Мостиського району. Під час ліквідації загоряння вогнеборцями на пожежі було виявлено тіло 65-річного власника будинку.

Вогнеборцями о 18:02 пожежу ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі чотирьох квадратних метрів, підлогу на площі двох квадратних метрів, ліжко, пошкоджено стіни на площі двох квадратних метрів. Рятувальниками врятовано житловий будинок від повного знищення вогнем.

До ліквідації пожежі залучалися чотири чоловіки особового складу та одна одиниця техніки. Попередня ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем під час паління цигарок».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів