У Львові й Малехові загинули внаслідок пожеж жінки

09:40 11 жовтня 2019 р.

У селі Малехів у Жовківському районі

У селі Малехів у Жовківському районі
Фото: facebook.com/MNSLVIV

У п’ятницю, 11 жовтня, близько 05:05 виникла пожежа в приватному двоповерховому будинку на вулиці Панча у Львові.

Про це повідомили в п’ятницю, 11 жовтня, в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Під час гасіння пожежі виявили тіло мешканки будинку 1952 року народження».

«11 жовтня о 05:02 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному й критому шифером житловому будинку в селі Малехів у Жовківському районі. До місця події негайно виїхали рятувальники частини спеціальної пожежної техніки загону технічної служби», – поінформували в Головному управлінні ДСНС у Львівській області.

«На момент прибуття вогнеборців до місця виклику з вікон будинку вибивався густий чорний дим. Не гаючи часу, вогнеборці включились в спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з ліквідації загорання», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

«Під час проведення розвідки в одній з кімнат на ліжку було виявлено тіло загиблої жінки, в іншій кімнаті на підлозі перебувала жінка, яка подавала признаки життя. Потерпілу негайно було винесено на свіже повітря, передано медикам та в стані середнього ступеня важкості госпіталізовано в Львівську обласну клінічну лікарню. Загиблою виявилась власниця будинку – жінка 1960 року народження», – розповіли також в обласному управлінні ДСНС.

«11 жовтня о 05:27 вогнеборці локалізували пожежу, а о 05:33 повністю ліквідували в складі ланки газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 10 квадратнипх метрів і пошкоджено стіни площі 10 квадратнипх метрів. До ліквідації пожежі були залучені четверо рятувальників», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів