У Львові фільмують на приховану камеру водіїв автобусів (відео)

15:30 3 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: ukr-online.com

Про це повідомили в четвер у прес-службі громадського руху «За якісний транспорт».


Відео: Igor Stukalets

«032.ua – Cайт міста Львова» інформує сьогодні, 3 липня, в повідомленні «У Львові водіїв автобусів знімають на приховану камеру (відео)»:

«У місті триває рейд з оцінювання якості послуг. Про це 032.ua повідомили у прес-службі громадського руху «За якісний транспорт». Ось, як відбувся рейд, учора, 2 липня, о 16.18 год., в середньостатистичному автобусі «Еталон»:

«В цілому непоганий маршрут №39. Кінцева зупинка на вул. Грінченка. Після 27 хвилин очікування здійснюємо посадку, оплачуємо проїзд. Водій (у повністю розстебнутій сорочці, хоча погода не була спекотною) дає решту, чекаємо на квиток. Глухо…

Дивно, адже начальник управління транспорту стверджував, що водії видають квитки;) Лише після дворазового прохання, водій ліниво відповідає: «Заааараз».

Перш за все дістає сигарету, а вже потім повільно бере товсту папку, кладе біля себе. Розстібає замок, засовує руку, витягує рулон квитків. Уважно відмотує декілька квитків і демонстративно кладе їх пасажиру.

Все це відбувалося настільки повільно, що аж на сон потягнуло... Але водій, мабуть, підсвідомо відчуваючи, що скоро стане зіркою «YouTube», наспівував якусь веселу мелодію. Сідаємо, водій запалив сигарету, завів двигун, поїхали.

Щодо самого автобуса, – нічого особливого. Перевізник, як і всі інші, не поспішає наводити лад в салоні.

Куток споживача нібито є, але одну його половину закриває якесь старе оголошення, яке, відриваючись, ще доживає свого віку на залишках скотчу. Сидіння понищені, обов’язкової інформації в салоні бракує. 

Підлога – так собі… Фіксуємо все на приховану камеру для підтвердження під час заповнення картки оцінювання якості.

Запам’яталося особливе обслуговування. Водій двічі затиснув пасажирів дверима – спочатку жінку, потім літнього чоловіка, ще й потім незлим тихим словом відгукувався про них.

Подібні випадки непоодинокі, тож закликаємо пасажирів фіксувати їх на фото і відео, надсилати на нашу сторінку», – йдеться у повідомленні активістів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів