У Львові евакуювали 4190 людей

09:00 14 лютого 2020 р.

Фото до новини

13 лютого близько 14:10 на електронну адресу патрульної поліції Львівської області від надійшло повідомлення про замінування житлових будинків, торговельних центрів, готелів, об’єктів інфраструктури, лікувальних закладів Львова.

Про це розповіли в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, де також поінформували: «В місцях ймовірного замінування працювали сили та засоби цивільного захисту Львова. Було проведено обстеження приміщень та прилеглої території міжнародного аеропорту «Львів» , Головного залізничного вокзалу, торговельних центрів «Скриня», «Кінг Крос Леополіс», «Форумˮ, «Спартак».

«13 лютого о 19:00 обстеження об’єктів було завершено, вибухового пристрою не виявлено. Під час оглядів приміщення евакуйовано 4190 людей», – повідомили також у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Як інформував «ЩЛ», у Львові перевіряли анонімне повідомлення на електронну пошту, що заміновано залізничний вокзал, аеропорт і декілька торгових центрів, зокрема – «Кінгкрос» на вулиці Стрийській.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів