У Львові двічі реагували на підозрілі пакети

11:00 26 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

Як повідомили у вівторок у департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, вибухових пристроїв не виявлено.

У департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації повідомили у вівторок, що 24 серпня о 8.15 від диспетчера ЛКП «Львівелектротранс» надійшло повідомлення про те, що в трамваї №3 на перехресті вулиць Витовського та Академіка Сахарова (Франківський район) знаходиться невідомий пакет, в якому, ймовірно, може знаходитись вибуховий пристрій. На місце події прибули підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом дій...» у складі 30 осіб та 11 одиниць техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону, припинено доступ сторонніх осіб.

Працівниками вибухово-технічного відділу НДЕКЦ ГУ МВС України у Львівській області проведено обстеження невідомого предмету. Обстеження завершено о 10.44, вибухового пристрою не виявлено.

Також 24 серпня о 8.15 до чергового ГУ МВСУ у Львівській області надійшло повідомлення, що двірником біля зупинки тролейбуса напроти входу у головний корпус Львівського національного університету імені Івана Франка на вулиці Університетській,1 (Галицький район) виявлено пакет, в якому, ймовірно, може знаходитись вибуховий пристрій. На місце події прибули підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом дій...» у складі 37 осіб та 11 одиниць техніки. Місце події було огороджено, виставлено охорону, припинено доступ сторонніх осіб.

Працівниками вибухово-технічного відділу НДЕКЦ ГУ МВС України у Львівській області проведено обстеження невідомого предмету. Обстеження завершено о 10.10, вибухового пристрою не виявлено.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів