У Львові до початку опалювального сезону – десятки жертв чадного газу, "Львівгаз" "рятує" відімкненнями

23:12 24 вересня 2013 р.

За минулий тиждень у Львові зафіксовано три факти отруєння чадним газом, постраждало троє дітей. Загалом за цей рік вже трапився 31 випадок, постраждало 64 людини, з них 26 дітей. Було також і два смертельних випадки від отруєння чадним газом, наголосив Віктор Іваніцький, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР..

Але порівняно з аналогічним періодом минулого  року ситуація суттєво покращилась, приблизно на 20%. Торік за цей період було 56 випадків, з них постраждалих було 86: 21 дитина і 8 смертей, - повідомив Віктор Іваніцький, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР.

«Перш за все, ми працюємо і намагаємося вберегти людей від нещасного випадку. Торік ми відімкнули 2 тис. газових приладів, які самовільно встановили, цьогоріч таких прикладів вже півтори тисячі. За відсутність тяги торік було припинено подачу газу до 540 абонентів, в цьому році таких є 520. Несправного обладнання торік було 550 приладів, в цьому році вже є 700 приладів», - розповів Павло Сербан, начальник газового господарства м. Львова ПАТ «Львівгаз». 


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів