У Львові біля Ашану вкрали собаку

23:12 22 вересня 2022 р.

Фото до новини

Сьогодні близько 15 години біля входу в "Ашан" на вулиці Кульпарківській вкрали собаку, яку її господиня врятувала з вулиці.

Про це повідомила львів'янка Ірена Тершак, пише Dailylviv.com.

"Мама з сином, 12-15 років, близько 15 години сьогодні одразу при вході до "Ашану" на вул. Кульпарківській вкрали нашу собаку, яку я порятувала з вулиці",- написала львів'янка.

Вона розповіла, що сестра зайшла в крамницю і на 15 хвилин прив'язала песика біля входу на видному місці. Охорона "Ашану" має запис крадіжки.

"На запису видно дитину в жовтий куртці, сірих, приспущених штанах, яка спостерігає за собакою й людьми, а жінка у світло-сірому вбранні з матерчатою торбинкою хутеньно забрала собаку, і вони разом поволокли собаку через перехід на вул. В.Великого в районі церкви в сторону Наукової", - розповідає Ірена Тершак.

Вона додає, що собачка - руда, маленька тер'єрного типу, була в шкіряний оранжевий шлейці та з мотузяним зеленим повідком.

"Люди! Район вул. Кульпарківська, Наукова, В.Великого придивляйтесь, прошу! Якщо викинуть собаку, вона маленька на вулиці замерзне!"- благає власниця.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів