У Львові бетоняр упав з четвертого поверху

12:02 18 квітня 2021 р.

Фото до новини

Причини події розслідує спеціально створена у Головному управлінні Держпраці у Львівській області комісія.

На будмайданчику загинув бетоняр. Про це Depo.Львів повідомили в ГУ Держпраці у Львівській області. У четвер, 15 квітня, нещасний випадок із смертельним наслідком трапився із працівником ТзОВ "Бізнес-Вектор ДК".

Як зазначено у повідомленні, що надійшло з підприємства, при проведенні робіт з демонтажу опалубки на будівельному майданчику, що знаходиться на вулиці Кульпарківська, 96 у місті Львові, бетоняр, 1984 року народження, впав з висоти четвертого поверху, внаслідок чого загинув.

Причини події розслідує спеціально створена у Головному управлінні Держпраці у Львівській області комісія.

Нагадаємо, виконавчий комітет Львівської міської ради 12 лютого затвердив ТОВ «Тібет» і ТОВ «Львівська інвестиційна компанія» містобудівні умови та обмеження на будівництво багатоповерхівки на вул. Кульпарківській, 96 у Львові.

Остання належить депутатові Львівської міської ради від «Європейської солідарності» Назару Бербеці та львівському підприємцеві Тарасові Дідику. «Львівська інвестиційна компанія» також є замовником будівництва ЖК «Малоголосківські пагорби» в проблемному районі Львова Під Голоском.

Кінцевим бенефіціарним власником фірми «Тібет» є львів’янин Петро Петрушевський. А до 2017 року власниками компанії були Юрій Доскіч та Остап Доскіч, останній з яких є депутатом Львівської міської ради від «Європейської солідарності». За даними минулорічної декларації, Остап Доскіч у 2019 році працював заступником директора «Тібету».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів