У Львові активісти збирають 100 гривень копійками – для виплати відшкодування екс-начальнику ДАІ

11:54 17 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

100 грн морального відшкодування має сплатити колишньому начальнику Львівської обласної ДАІ Богдану Мицаку громадська організація «Дорожній контроль. Львів».

«100 грн морального відшкодування має сплатити рух «Дорожній контроль» 46-річному Богдану Мицаку, колишньому начальнику Львівської обласної ДАІ. Таке рішення ухвалив апеляційний суд. Активісти збирають суму монетами по одній копійці», – повідомила сьогодні, 17 березня, в київській «Газеті по-українськи» журналіст Леся Межва, яка також цитує активіста ГО «Дорожнього контролю. Львів» Олександра Шаркевича, котрий розповів:

«Мицак керував обласним управлінням ДАІ сім років. 2014-го знову пропонував себе на цю посаду. І на одному з місцевих телеканалів була передача «Люстрація: Ціна золотого жезла». Наш побратим із «Дорожнього контролю» Сергій Круглов ставив незручні питання в ефірі. Йому не сподобалося те, що у ДАІ є власна сауна, куди вони часто запрошують повій, що зо за посади в інспекції треба платити конкретні суми.

Потім Круглов назвав Мицака негідником. За попередні сім років при ньому слово «ДАІ» стало синонімом «корупція». Мицака не призначили керівником. Він працює інспектором у Державтоінспекції.

Штрафу лишилося зібрати трошки. Як буде повний мішечок – принесемо у кабінет Мицака. Змусимо перерахувати, чи все є, до останньої копієчки. Бо він, напевно, сильно стратився. Наймав дорогих адвокатів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів