У Львові активісти започатковують «Хвилинки добра»

17:10 9 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: askoldova-mohyla.org

МГО «Ідеї молоді» закликають допомоги людям, які опинилися у складних життєвих ситуаціях, купуватимуть щось необхідне цільовій групі і просто проводитимуть із ними час у приємному спілкуванні.

У Львові започатковують «Хвилинку добра». Долучитися до доброї ініціативи запрошує МГО «Ідеї молоді», активісти якого щоп’ятниці відвідуватимуть соціальні заклади – інтернати, будинки сімейного типу, центри допомоги людям, які опинилися у складних життєвих ситуаціях, купуватимуть щось необхідне цільовій групі і просто проводитимуть із ними час у приємному спілкуванні.

«Так дві години нашого часу і невелика сума – 50 гривень можуть стати подарунком для тих, хто справді цього потребує», – переконана керівник МГО Соломія Басараб. І запрошує охочих взяти участь в акції прийти о 18.00 до львівської ратуші, зробити закупи на складені гуртом гроші (це можуть бути, наприклад, засоби гігієни, ліки чи іграшки, а може – й їжа) та відвідати вподобаний заклад.

Небайдужих до «Хвилинки добра» попередньо просять зареєструватися за номером  096 65 90 140 (це контакт Соломії Басараб. Про це повідомляє сьогодні, 9 вересня, львівський кореспондент київської газети «День» Тетяна Козирєва.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів