У Львові активісти особливо пильно патрулюватимуть Сихівський район (відео)

14:45 1 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Західна інформаційна корпорація

Як пояснили в п'ятницю самооборонці – звідти надходить чи не найбільше тривожних сигналів.


Відео: tvzikua

Західна інформаційна корпорація розповіла сьогодні, 1 серпня, в повідомленні «Активісти «Самооброни Львіщини» патрулюють Сихівський район»:

«У зв’язку з тим, що до «Самооброни Львіщини» постійно надходять сигнали про погіршення криміногенної ситуації на Сихові, активісти цієї організації вирішили розпочати патрулювання зазначеного району Львова. Про це журналістам «Гарячої лінії Народного контролю» повідомив керівник «Самооборони Львівщини» Валерій Веремчук.

За його словами, у патрульних автомобілях буде до 4-х членів екіпажу. Діятимуть хлопці згідно чинного законодавства.

Понад місяць активісти патрулюють вулиці Львова. За цей період вони і нетверезих посадовців з-за керма витягували, і людей від крадіжок рятували.

«Були серйозні випадки затримання злочинців, правопорушників, зупинення пограбувань. І ми побачили за цей час, що є потреба в такій роботі активістів Самооборони, бо сил міліціонерів і правоохоронців не достатньо, особливо в нічний час», – розповідає керівник «Народної Самооборони Львівщини» Валерій Веремчук.

Відчути атмосферу нічних патрулювань вирішили й журналісти «Гарячої лінії Народного Контролю». Працювали разом з львівськими самооборонцями.

Про роботу вночі та маршрут розповів десятник Самооборони Залізничного району Олег: «В нас є такі місця, де найбільше скупчення правопорушень. Ми будемо проїжджати і контролювати, в якому стані люди, наскільки адекватно себе поводять, чи все спокійно».

Серйозних правопорушень тієї ночі активісти та журналісти не зауважили. Наступного разу вони вирушать у район, звідки надходить чи не найбільше тривожних сигналів, – Сихівський район.  

Західна інформаційна корпорація повідомляє про це сьогодні, 1 серпня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів