У Львові стає більше постраждалих унаслідок російської атаки. Троє загиблих

07:26 4 вересня 2024 р.

Фото до новини

Кілька пацієнтів у важкому стані.


Про це повідомив о 7.30 начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, пише DailyLviv.com

"За попередньою інформацією, станом на цю годину у Львові внаслідок ворожої атаки постраждали 19 людей. Одна людина, на жаль, померла. Глибокі співчуття рідним", - інформує Максим Козицький.

"Уже двоє загиблих", - додав він через кілька хвилин.

Львівська міська рада повідомила, що зараз відомо про 23 постраждалих внаслідок ворожого обстрілу. Двох дітей віком 10 та 15 років і 21 дорослого, віком від 19 до 90 років, госпіталізовано в лікарні св. Пантелеймона і св. Луки. П'ятеро дорослих пацієнтів у важкому стані, інші — у стані середньої важкості та легкі.

Згодом в ЛМР доповнили: "Медики повідомили про смерть жінки та чоловіка. Загиблій 50 років, вона працювала медсестрою-акушеркою у 5-й поліклініці міста Львова. Інформацію про загиблого чоловіка збираємо". 

У Львові вже троє загиблих і 34 поранених, повідомила згодом кореспондентка Радіо Свобода з місця подій з посиланням на міську владу (відео). 

Начальник Львівської ОВА Максим Козицький у кількох повідомленнях близько 8-ї години уточнив інформацію про постраждалих: "Кількість постраждалих внаслідок нічної атаки по Львову зросла до 23. Серед потерпілих – пʼятеро дітей. Те, що відомо станом на зараз: одна 15-річна дитина перебуває у стані середньої важкості, четверо – мають легкі ушкодження. На жаль, маємо третю загиблу людину внаслідок нічної атаки по Львову. Попередньо це 14-річна дівчинка. Кількість постраждалих зросла до 25".

Масштабна повітряна тривога, що триває в Україні, спричинена комбінованою атакою дронів і ракет різного типу.

ППО у Львові відбивала напад ворожих безпілотників і ракет, але пошкоджень зазнали житлові будинки.

Після повітряної атаки у Львові перекрили для проїзду кілька вулиць.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів