У Львівському зенітному ракетному полку тривають навчання

14:38 19 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міністерства оборони України

Як запевнив полковник Олександр Гуменюк, навіть якщо підрозділи не знаходяться на передовій, вони повинні постійно нарощувати бойові спроможності.

«У Львівському зенітному ракетному полку імені Івана Виговського тривають навчання –повідомили сьогодні, 19 лютого, в міністерстві оборони України, де також розповіли подробиці:

«У ході тактичного навчання з одним із підрозділів полку під керівництвом командира частини, полковника Олександра Гуменюка, військовослужбовці відпрацювали дії із зенітного ракетного прикриття визначених об’єктів та військ. Також до навчання залучалися командний пункт і підрозділи забезпечення полку.

Учасники тренування провели перевантаження озброєння, марш, відпрацювали питання тилового забезпечення особового складу в польових умовах та налагодили взаємодію з іншими підрозділами. Для комплексного відпрацювання питань управління та технічного забезпечення бойових дій підрозділів одночасно були проведені тактико-спеціальні навчання з командним пунктом військової частини та технічною батареєю.

За словами керівника навчань, полковника Олександра Гуменюка, навіть якщо підрозділи не знаходяться на передовій, вони повинні постійно нарощувати бойові спроможності. Це дасть змогу якісніше виконувати завдання та зменшити кількість втрат у бою».

Про це повідомили сьогодні, 19 лютого, в прес-службі міністерства оборони України, де також опублікували фоторепортаж із навчань. Як інформував «Щоденний Львів», у Запорізькій області вибухнули на складі боєприпасів скинуті з безпілотника міни.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів