У Львівському зенітному ракетному полку тренувалися прикривати об'єкти й війська

22:15 18 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки повітряного командування «Захід» в інтернет-мережі «Facebook»,

Командир полку Олександр Гуменюк запевнив у четвер: «Навіть, якщо підрозділи не знаходяться на передовій, вони постійно повинні набувати бойові спроможності».

«У Львівському полку імені Івана Виговського проведено низку навчань», – повідомили сьогодні, 18 лютого, в повітряному командуванні «Захід», де також розповіли подробиці:

«У ході тактичного навчання з одним з дивізіонів перевірені питання здійснення зенітного ракетного прикриття визначенних об'єктів, військ. До навчаня також залучалися командний пункт та підрозділи забезпечення.

У ході заходу відпрацьовані наступні елементи: перевантаження озброєння, марш техніки, питання тилового забезпечення особового складу в польових умовах, вирішення питань звязку з іншими підрозділами. Для комплексного відпрацювання питань управління та технічного забезпечення бойових дій підрозділів, одночасно з тим були проведені тактико-спеціальні навчання з командним пунктом частини та технічною батареєю.

Керівник навчань – командир полку, полковник Олександр Гуменюк – зазначив: «Навіть, якщо підрозділи не знаходяться на передовій, вони постійно повинні набувати бойові спроможності, для цього і проводяться подібні навчання».

Про це повідомили сьогодні, 18 лютого, на сторінці повітряного командування «Захід» в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фоторепортаж з навчань. Натомість на сторінці «540-й зенітний ракетний полк (Україна)» у Вікіпедії розповіли: «540-й Львівський зенітний ракетний полк імені Івана Виговського є формуванням військ ППО (протиповітряної оборони. – «ЩЛ») у складі ВПС (Військовоповітряних Сил. – «ЩЛ») України, структурно належить до Повітряного командування «Захід».

Як інформував «Щоденний Львів», у Запорізькій області вибухнули на складі боєприпасів скинуті з безпілотника міни.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів