У Львівському ТЦК і СП навчали відповідальних за рекрутинг

20:03 3 січня 2024 р.

Фото до новини

2 січня відбулося інструкторсько-методичне заняття з відповідальними особами рекрутингу та комплектування районних ТЦК та СП Львівської області.

Про це повідомив Львівський обласний ТЦК і СП, пише DailyLviv.com.

На занятті розглядали порядок відбору та скерування кандидатів з цивільної молоді до вступу у ВВНЗ та ВКСС. А також – скерування претендентів на військову службу за контрактом у 2024 році. 

Насамперед, на заході підбили підсумки виконання планових завдань з відбору громадян на військову службу за контрактом у 2023 році, в тому числі для військових частин ДШВ та МП ВМС. 

На занятті поінформували про порядок проведення рекламно-агітаційної роботи з відбору кандидатів на військову службу за контрактом серед населення. Розглянули проведення агітаційних заходів, відбір кандидатів з числа цивільної молоді до вступу, умови, перспективи та переваги проходження навчання. Роз’яснили систему оформлення справ кандидатів для вступу у ВВНЗ та ВКСС та їх скерування у навчальні заклади. 

У рамках заходу також ознайомилися з порядком проведення професійно-психологічного відбору кандидатів на військову службу за контрактом. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів