Військовослужбовцям Львівського гарнізону вручили 64 ключі від багатоквартирного будинку

17:52 21 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Як повідомили у вівторок у прес-службі Міноборони, третину помешкань у введеному вчора в експлуатацію 64-квартирному будинку розподілено між родинами учасників АТО, а також військовослужбовцями, які отримали важкі поранення в боях за незалежність України.

У прес-службі Міністерства оборони України повідомили сьогодні, 21 квітня:

«20 квітня у Львівському гарнізоні, на виконання Комплексної програми забезпечення житлом військовослужбовців ЗС України, осіб рядового і начальницького складу, введено в експлуатацію 64-квартирний будинок,.

Ордери та ключі від нових помешкань у військовому містечку «Липники» новоселам вручали Головний інспектор Міністерства оборони України – генерал-лейтенант Юрій Аллеров, начальник гарнізону – начальник Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного –  генерал-лейтенант Павло Ткачук, т.в.о директора Департаменту капітального будівництва Лариса Храмченко та начальник Західного управління капітального будівництва Міністерства оборони України Богдан Дацко.

Генерал-лейтенант Юрій Аллеров наголосив на тому, що керівництво держави, оборонного відомства докладають чималих зусиль задля вирішення житлових проблем захисників Вітчизни.

– Робиться усе можливе, щоб військові відчували себе соціально захищеними. Переконаний у тому, що ці ключі та ордери від нових помешкань стануть запорукою щастя, родинного затишку військових, які захищають суверенітет та територіальну цілісність нашої держави, – зазначив генерал-лейтенант Юрій Аллеров.

Генерал-лейтенант Павло Ткачук зазначив, що кар’єра кожного військового знаменується певними визначними подіями – отримання чергових військових звань, підвищення в посаді і, що дуже важливо, отримання житла.

– Сьогодні в країні дуже складна ситуація, пов’язана із зовнішньою агресією сусідньої країни, гинуть мирні мешканці Донбасу, гинуть наші військовослужбовці, захисники Батьківщини. На цьому тлі сьогоднішні урочистості є знаковими, адже показують, що й у таких складних умовах можна працювати на перспективу та розвиток. Комусь цифра 64 може видатися мізерною, однак вірю в те, що невдовзі ми поінформуємо про набагато більшу кількість зданих квартир в гарнізоні, – сказав генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Серед новоселів – особи, які мали пільги щодо першочергового надання житла, учасники бойових дій, багатодітні родини, звільнені з лав ЗС України за станом здоров’я або за віком. Третину помешкань було розподілено між родинами військовослужбовців-учасників АТО, а також військовослужбовцями, які отримали важкі поранення в боях за незалежність України. Після завершення церемонії вручення ордерів та перерізання символічної стрічки присутні оглянули нові помешкання».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів