У Львівській військовій академії обговорили питання застосування ракетних військ та артилерії в АТО

16:26 18 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

Як повідомили в четвер у прес-службі Міноборони, на базі Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного проведено науково-практичну конференцію.

У Львові в Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулася науково-практична конференція на тему «Проблеми бойового застосування підрозділів ракетних військ і артилерії Сухопутних військ за досвідом антитерористичної операції». У заході взяли участь керівництво Сухопутних військ ЗС України, Національного університету оборони України імені Івана Черняховського та Академії, представники 30 вишів, науково-дослідних установ, підприємств оборонно-промислового комплексу та військових частин з усіх регіонів України.

Учасники конференції ознайомилися з результатами наукових досліджень з питань розвитку озброєння та військової техніки й обговорили питання застосування підрозділів ракетних військ і артилерії Сухопутних військ та артилерійської розвідки в антитерористичній операції. Крім того, науковці визначили шляхи покращення підготовки військових фахівців виду ЗС України, обмінялися досвідом наукової і науково-технічної діяльності та підготували рекомендації і пропозиції щодо перспективних напрямків та шляхів вирішення проблемних питань.

Про це повідомляється сьогодні, 18 грудня, в прес-службі міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів