У Львівській школі №73 вибухівку не виявили

15:36 19 травня 2014 р.

Фото до новини

Про це повідомляє в понеділок відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС.

Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС розповідає сьогодні, 19 травня, в повідомленні «У Львівській школі вибухівки не знайдено»:

«Львівські правоохоронці проводять заходи з метою встановлення особи аноніма, котра сьогодні, 19 травня, здійснила неправдиве повідомлення про замінування школи №73, що знаходиться на вулиці Дністерській, 5.

У Львові, 19 травня близько 11:30 на оперативний номер «102» надійшло повідомлення від невідомої особи про замінування школи №73. На місці події працювали представники слідчо-оперативної групи міліції, вибухотехніки та експерти НДЕКЦ при ГУ МВС України у Львівській області, а також представники інших служб, котрі після ретельної перевірки приміщень та прилеглої території вибухових пристроїв не виявили.  Навчальний процес у школі відновлено.

З приміщення школи було евакуйовано 450 дітей та 20 вчителів. Правоохоронці проводять слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи аноніма, котрий повідомив про замінування школи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів