У львівській школі №54 тренували майбутніх захисників України

18:14 14 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Львівський обласний військовий комісаріат

Як повідомили у вівторок в обласному військкоматі, учні мали змогу постріляти з різної зброї, відчути себе снайпером, сапером, медиком-рятувальником, десантником чи розвідником.

«У Львові тренували майбутніх захисників України», – стверджують сьогодні, 14 жовтня, в обласному військкоматі. В його повідомленні також конкретизують:

«Нехай війна залишиться тільки грою» – під таким гаслом 11 жовтня у Львові, у дворі школи №54, відбувся військово-патріотичний захід. Організатором заходу виступила Всеукраїнська молодіжна організація «СВІМ». Серед учасників – понад 200 учнів шкіл Львова.

Виголошуючи вступне слово, директор школи № 54 зазначив, що молоде покоління – це кандидати у майбутні захисники країни, які вже зі шкільних лав повинні усвідомлювати, що вони мусять захищати свою землю, мову та культуру. Показові виступи супроводжувалися сучасними екстремальними рольовими іграми на військово-патріотичну тематику.

Учні мали змогу постріляти з різної зброї, відчути себе снайпером, сапером, медиком-рятувальником, десантником чи розвідником. Захід проводили з метою покращення становища військово-патріотичного виховання молоді та підвищення зацікавленості учнів Львова до занять зі шкільного предмету «Захист Вітчизни».

Почесними гостями на заході були представники Львівської облдержадміністрації, кримінальної міліції у справах дітей Управління МВС України на Львівській залізниці, а також представники Львівського обласного військового комісаріату».

Про це повідомляється у вівторок на сайті ЛОВК.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів