У Львівській ОДА презентували інтерактивну карту будівельних робіт

14:00 11 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У вівторок, 11 вересня, у Львівській ОДА презентували інтерактивну карту будівельних робіт. Серед інформації, яку містить онлайн-мапа – відомості про підрядника і замовника, вартість будівництва, стан виконання, проведення процедури тендеру по об’єкту.

Про це повідомили у вівторок, 11 вересня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації. Заступник директора її департаменту економічної політики Валентина Москаленко розповіла: «Об’єкти будівництва представлені в 12-ти галузях, серед яких освіта, охорона здоров’я, дороги, благоустрій, спорт та інші. Клікаючи по об’єкту ми спочатку отримуємо коротку інформацію стосовно того, хто є замовником робіт, підрядником, з якого року триває будівництво і основні фотографічні матеріали».

Валентина Москаленко підкреслила: «Найголовніше, що дає ця карта – це додаткову інформацію щодо замовників і підрядників будівництва. Є також вкладка «Закупівлі на Prozorro», де можна одразу скачати тендерну документацію, можна також перейти на цю закупівлю на сайті «Prozorro» і одразу побачити, як вона була проведена. Новими і цікавими опціями тут є «Аналіз закупівлі замовника» і «Аналіз закупівлі підрядника». Також можна прослідкувати зв’язки замовника чи підрядника з іншими підприємствами, фірмами, установами, людьми».

Заступник директора її департаменту економічної політики Львівської ОДА запевнила: «Карту постійно оновлюють. Наразі на онлайн мапу нанесені понад 80% будівельних об’єктів області.   Якщо подивитися на всі об’єкти, які ми «залили» на цю карту упродовж 2016-18 років, це буде понад п’ять тисяч об’єктів реконструкції, будівництва, капітального ремонту, які були реалізовані у Львівській області за рахунок різних джерел – державний фонд регіонального розвитку, субвенція з державного бюджету, конкурс мікропроектів, обласні програми, бюджет розвитку обласного бюджету та інші джерела».

Інтерактивна карта будівельних робіт реалізована на платформі «openbudget.in.ua» та доступна на сайті Львівської ОДА за посиланням.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів