У Львівській облраді затвердили програму капітального будівництва

14:00 11 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: lvivoblrada.gov.ua

У вівторок, 11 лютого, на сесії Львівської обласної ради затвердили «Програму капітального будівництва» на загальну суму 294 мільйони гривень.

Про це повідомили у Львівській облраді, де також розповіли, що програма охоплює об’єкти виробничої, комунікаційної та соціальної інфраструктури, на яких у 2020 році здійснюватиметься будівництво, реконструкція, реставрація та капітальний ремонт. 117 мільйонів гривень передбачили на обласні установи, а 177 мільйонів гривень – на об’єкти, що розташовані на територіях.

Голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку Олег Домчак пояснив: «Це об’єкти комунальних закладів обласної ради галузей охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, спорту – 40% від загальної суми. Також враховано деякі пропозиції від районів, міст, ОТГ, сіл, селищ. Основні критерії включення об’єктів до Програми капітального будівництва – це співфінансування з ДФРР, завершальний характер робіт на об’єкті. Додам, що перелік містить також вкрай важливі нові об’єкти».

Як інформував «ЩЛ», у вівторок, 11 лютого, на сесії Львівської обласної ради перерозподілили залишки невикористаних коштів субвенцій з державного бюджету, які утворилися на початок 2020 року.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів