Львівська облрада заклала на житло дітям-сирітам сім мільйонів гривень

17:30 11 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: oblrada.lviv.ua

У вівторок, 11 грудня, на позачерговій сесії Львівської обласної ради затвердили показники обласного бюджету Львівської області на 2019 рік.

Зокрема, в проекті обласного бюджету видатки для служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації передбачили в сумі 57436,8 тисяч гривень. Відтак, на утримання притулку для дітей спрямували 4085 тисяч гривень, а на реалізацію заходів державної політики з питань дітей та їх соціального захисту, що проводяться службою у справах дітей – 229,8 тисячі гривень.

Окрім цього на реалізацію регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа у Львівській області на 2019 рік передбачили за спеціальним фондом 7000 тисяч гривень. Видатки за рахунок субвенції з державного бюджету обласному бюджету запланували за загальним фондом в сумі 16563 тисяч гривень на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа.

Видатки на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях за принципом «гроші ходять за дитиною», оплату послуг із здійснення патронату над дитиною та виплату соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя, підтримку малих групових будинків за рахунок субвенції з державного бюджету для місцевих бюджетів передбачили в сумі 29209 тисяч гривень. Про це повідомили у вівторок, 11 грудня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів