У Львівській обласній раді очікують звіт ОДА

16:22 12 грудня 2016 р.

В обласній раді повідомили, що профільний департамент ЛОДА має надати комісії облради звіт про те, скільки цьогоріч зафіксовано порушень щодо недобросовісних перевізників, розірвано договорів та які вжиті заходи для того, аби зловживань на маршрутах не було.

Профільна комісія Львівської облради звернулася до департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА з проханням встановити на автостанціях області  інформацію зі схемою руху елекротранспорту та маршруток Львова. Таке інформаційне табло має оновлюватися постійно із внесенням усіх змін руху транспорту.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань паливно-енергетичного комплексу, транспорту, перевезень та зв'язку у понеділок, 12 грудня. Також члени комісії розглянули низку листів та скарг від мешканців області щодо пільгових перевезень, перенесення кінцевих зупинок та недотримання автобусних маршрутів, мовляв, трапляються випадки, коли автобуси просто не доїжджають до визначеної кінцевої зупинки. 

Відтак профільний департамент ЛОДА має надати комісії звіт про те, скільки цьогоріч зафіксовано порушень щодо недобросовісних перевізників, розірвано договорів та які вжиті заходи для того, аби зловживань на маршрутах не було. Про це повідомили сьогодні, 12 грудня, в прес-службі Львівської обласної ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів