У Львівській міськраді затвердили «Правила приймання стічних вод»

16:30 14 червня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: ecolog-ua.com

Виконавчий комітет ухвалив у п’ятницю, 14 червня, рішення «Про затвердження Правил приймання стічних вод споживачів до системи централізованого водовідведення Львова».

Про це повідомили в п’ятницю, 14 червня, в прес-службі Львівської міськради. Начальник управління інженерного господарства ЛМР Олександр Одинець доповів на засіданні виконкому: «Це детальний нормативний документ, який регулює відносини у сфері приймання стічних вод, встановлює вимоги до складу і властивостей стічних вод, які скидаються в міську каналізацію, визначає гранично допустимі норми і хімічні речовини стічних вод. Документ пройшов усю необхідну процедуру погодження як регуляторний акт. У нас є протокол громадських слухань та є висновки і погодження Антимонопольного комітету».

«Згідно з прийнятим рішенням, ЛМКП «Львівводоканал» має забезпечити контроль за дотриманням вимог «Правил приймання стічних вод» споживачів до системи централізованого водовідведення Львова, та привести у відповідність до вимог «Правил приймання стічних вод» споживачів до системи централізованого водовідведення Львова договори про приймання стічних вод до системи водовідведення Львова», – поінформували також у міськраді.

«Надані споживачам згідно з «Правилами приймання стічних вод» підприємств у систему міської каналізації Львова, затвердженими рішенням виконавчого комітету №292 від 18 вересня 2002 року, дозволи на скид стічних вод у міську каналізацію і ліміти на скид забруднювальних речовин у міську каналізацію вважати чинними до кінцевого терміну, вказаного у дозволі на скид. «Правила приймання стічних вод» споживачів до системи централізованого водовідведення Львова набирають чинності через 30 днів з дня оприлюднення цього рішення», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів