У Львівській міськраді запевнили, що готові опалювати

13:40 15 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства ЛМР Ірина Маруняк пояснила: «Незважаючи на те, що сьогодні вже 15 жовтня, опалювальний сезон розпочинати поки не планують, оскільки немає правових підстав – згідно з законодавством, щоб розпочати подачу опалення, середньодобова температура зовнішнього повітря має становити вісім градусів».

Про це повідомили у вівторок, 15 жовтня, у Львівській міськраді. Ірина Маруняк також розповіла: «4 жовтня ми розпочали опалювальний сезон для бюджетної сфери – лікарні, садочки, школи. Однак 11 жовтня подачу опалення у ці заклади було припинено, через потепління».

Заступниця міського голови також зазначила: «Сьогодні маємо 15 жовтня. У минулі роки ми починали опалювальний сезон в цей час. Та маємо 23 градуси тепла в день, вночі – орієнтовно сім-вісім. Тому у нас немає підстав для подачі тепла. Правова підстава – це коли протягом трьох діб середньодобова температура є нижчою ніж вісім градусів».

Ірина Маруняк також запевнила: Ми відслідковуємо прогноз погоди, маємо офіційні дані від гідромедцентру». Найближчим часом тепла подавати не будемо. Якщо буде відповідна температура, тепло буде подано. До опалювального сезону ми готові, системи заповнені, акти готовності підписані, лічильники встановлені».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів