У Львівській міськраді запевняють, що соціальні допомоги мешканцям за січень будуть виплачені

12:35 16 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: novadoba.com.ua

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, управління соціального захисту ЛМР Львівської міської ради інформує мешканців міста: «Працівники відділів управління соціального захисту здійснюють нарахування сум державних соціальних допомог львів’янам у повному обсязі, які виплачують за рахунок коштів державного бюджету».

У прес-службі міської ради запевнили сьогодні, 16 січня, «Щоденний Львів» у повідомленні «Державні соціальні допомоги мешканцям Львова за січень нараховуються в повному обсязі і будуть виплачені»:

«Управління соціального захисту Львівської міської ради інформує мешканців міста, що працівники відділів управління соціального захисту здійснюють нарахування сум державних соціальних допомог львів’янам у повному обсязі, які виплачують за рахунок коштів державного бюджету. Розміри допомог за січень розраховуються, згідно з соціальними стандартами Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік».

Заступник начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ольга Сільчак розповіла: «Хочу повідомити громадянам, одержувачам державних допомог, що 15 січня вже надійшов основний транш субвенції з державного бюджету міському бюджету у розмірі 42,5 млн. грн. для виплати державних допомог львів’янам в поточному місяці. І вже наступного тижня кошти поступатимуть на банківські установи, через які здійснюється виплата цих допомог. Прохання до громадян не хвилюватись – виплати будуть проведені».

До слова, у 2014 році управління соціального захисту Львівської міської ради профінансувало державні допомоги на суму 579,3 млн. грн. Більше інформації про різні види соціальних допомог громадяни можуть отримати у відділах соціального захисту районів м. Львова. 

Прийом громадян у «Єдиних приймальнях» районних відділів соціального захисту проводиться: понеділок – з 13.00 до 19.00; з вівторка по четвер – з 08.00 до 19.00; в п’ятницю – з 09.00 до 14.00.

Записатись на прийом в «Єдину приймальню» в режимі «онлайн» та дізнатись більше інформації про різні види допомог можна на сайті «Львів соціальний»: http://www.social.lviv.ua.

Контакти відділів соціального захисту районів міста Львова:

Галицький (вул. Ф. Ліста, 5): тел.: 261-44-50;

Личаківський (вул. Театральна, 10): тел.: 235-71-62;

Залізничний (вул. І. Виговського, 34): тел.: 295-82-28;

Франківський (вул. Генерала Т. Чупринки, 85): тел.: 237-50-81 ;

Шевченківський (вул. В. Липинського, 11): тел.: 252-28-40;

Сихівський (просп. Червоної Калини, 66): тел.: 254-64-80».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів