У Львівській міськраді внесли зміни до програми підтримки учасників війни

17:15 1 грудня 2016 р.

За зміни до ухвали про «Комплексну програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців Львова» проголосували54 депутати.

У прес-службі Львівської міськради повідомили в четвер, 1 грудня, що сьогодні під час пленарного засідання депутати проголосували про внесення змін до ухвали «Про затвердження Комплексної програми підтримки антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців Львова». Це рішення підтримали 54 депутати.

Зокрема, зміни передбачають надання грошової компенсації: людям з інвалідністю війни I, ІІ і III груп, які брали участь в антитерористичній операції, на реабілітацію або санаторно-курортне лікування. Загальна сума таких виплат становитиме один мільйон та 180 гривень, компенсація виплачуватиметься згідно затвердженого виконкомом порядку.

Натомість для 16 родин загиблих військовослужбовців та інвалідам II групи, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції та потребують поліпшення житлових умов, спрямовано доплату в розмірі 2,3 млн. гривень для покращення житлових умов і для реєстрації житла.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів