У Львівській міськраді ухвалили бюджетні рішення

15:45 20 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У понеділок, 20 травня, на засіданні виконавчого комітету ЛМР затвердили два бюджетні рішення – «Про зміни до міського бюджету Львова на 2019 рік» та «Про зміни до розподілу коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова на 2019 рік».

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Згідно з прийнятими рішеннями, передбачається спрямувати кошти з міського бюджету Львова на поточний і капітальний ремонт доріг. Зокрема – на капітальний ремонт вулиць Апостола й Курмановича, на проведення ремонтних робіт на очисних спорудах «Львівводоканалу», на охорону здоров’я, освіту і культуру, на субвенції селищам Брюховичі й Рудне та селуРясне-Руське та ін. Запропоновані зміни буде винесено в четвер на розгляд сесії Львівської міської ради».

Директор департаменту фінансової політики Львівської міськради Олег Іщук доповів на засіданні виконавчого комітету ЛМР: «Пропонуємо провести розподіл 50 мільйонів гривень з резервного фонду міського бюджету і винести на розгляд сесії з такими пропозиціями – 18 мільйонів гривень спрямувати районним адміністраціям на поточний ремонт доріг (по три мільйонів гривень кожній адміністрації), 15 мільйонів гривень – Франківській районній адміністрації на ремонт доріг, сім мільйонів гривень – на зовнішнє освітлення, чотири мільйони гривень – на послуги відеоспостереження у школах, 1,7 млн. гривень – працівникам установ культури на утримання культурних закладів та підвищення заробітної плати працівникам, більше трьох мільйонів гривень – на ремонт медичного обладнання».

Виконавчий комітет ухвалив також рішення «Про зміни до розподілу коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова на 2019 рік». Директор департаменту економічного розвитку Львівської міськради Ірина Кулинич доповіла на засіданні виконавчого комітету ЛМР: «Пропонуємо винести на розгляд депутатського корпусу наступний розподіл коштів бюджету розвитку – для гуманітарного блоку, включаючи і спортивні об’єкти, спрямувати 41 мільйонів гривень, на охорону здоров’я для придбання обладнання – 20 мільйонів гривень, 53 мільйони гривень скерувати, щоб забезпечити виплату лізингових платежів за купівлю автобусів і іншої дорожньої техніки, для «Львівелектротрансу» на капітальні роботи – 25 мільйонів гривень, для «Львівтеплоенерго» – понад 40 мільйонів гривень, «Львівводоканалу» для проведення робіт по пісколовках і на інші роботи капітального характеру – 36 мільйонів гривень, для «Львівавтодору» на ремонти доріг га вулицях Апостола, Курмановича й Пластовій – 55 мільйонів гривень, районним адміністраціям на капітальні ремонти – 42 мільйонів гривень, 9,5 млн. гривень – для будівництва інформаційно-освітнього центру в Шевченківському гаю, субвенцію на будівництво школи в селищах Брюховичах і  Рудне – дев’ять мільйонів, селу Рясне-Руське – п’ять мільйонів гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів