У Львівській міськраді схвалили основні показники бюджету

15:20 8 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Виконавчий комітет ЛМР схвалив основні показники загального та спеціального фондів міського бюджету Львова на 2020 рік.

Про це повідомили в п’ятницю, 8 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли подробиці: «Виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив рішення «Про основні показники загального та спеціального фондів міського бюджету Львова на 2020 рік». Департамент фінансової політики ЛМР має подати схвалені показники на розгляд постійних комісій міської ради».

Директор департаменту фінансової політики ЛМР Олег Іщук доповів на засіданні виконкому: «Департамент фінансової політики напрацював основні показники до бюджету 2020 року. Робота над ними розпочалася ще в серпні цього року. Опрацьовано всі матеріали, всі цифри вивірені. За основу для планування бюджету брали, як це передбачає Бюджетний кодекс, ті дані, які планує передбачити держава в Законі про бюджет на 2020 рік».

«Отже, бюджет міста на 2020 рік в основних показниках передбачає зростання доходів на 107,5%, а зростання видатків – на 4,8%. Тобто, доходи у нас становитимуть 6,7 млрд. гривень, видатки – 6,9 млрд. гривень. Видатки у бюджеті розвитку становитимуть 1,3 млрд. гривень», – поінформував Олег Іщук.

«У цьому році зростання доходів 110%. На наступний рік передбачаємо менший, бо забрали акцизний податок з палива – 125 мільйонів гривень. Якщо б він був, то мали б таке ж зростання, як цього року», – зазначив директор департаменту фінансової політики ЛМР

«Потрібно передбачати кошти на освіту й охорону здоров’я через ситуацію з державними субвенціями по цих напрямках. Щодо охорони здоров’я, то медична субвенція розрахована тільки на І квартал 2020 року. У ІІ, ІІІ і ІV кварталі передбачено, що медичні заклади будуть фінансуватися за рахунок Національної служби здоров’я», – повідомилив Олег Іщук.

«У бюджеті на 2020 рік передбачено 521 мільйон гривень на кредитні гарантії по наших ЛКП. До розподілу у нас ще є 1,9 млрд. гривень. До початку нового року ці кошти будуть розподілені», – зазначив директор департаменту фінансової політики ЛМР

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів