У Львівській міськраді скерували на відновлення аварійних об’єктів 2,8 млн. гривень

13:48 17 травня 2019 р.

Фото до новини

Виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив у п’ятницю, 17 травня, рішення про надання коштів з резервного фонду міського бюджету Львова на невідкладні аварійно-відновлювальні роботи підпірних стінок у дошкільних навчальних закладах №12 на вулиці Довбуша, 20 та № 92 на вулиці Сліпого, 11.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Загальна вартість аварійно-відновлювальних робіт становить 2 млн. 880 тисяч гривень. Зокрема, на невідкладні аварійно-відновлювальні роботи з відновлення підпірної стінки під літерою «А» у ДНЗ №12 на вулиці Довбуша, 20 надано один мільйон 178 тисяч гривень. На роботи з відновлення підпірної стінки під літерою «А» у тому ж закладі на вулиці Довбуша, 20 надано один мільйон 361 тисяч гривень.».

«На відновлення підпірної стінки у ДНЗ № 92 на вулиці Сліпого, 11 надано 341 тисяч гривень. раніше міська комісія з питань ТЕБ і НС визнала ситуації, що виникли в результаті руйнування підпірних стінок у цих двох дошкільних навчальних закладах — такими, що потребують реагування та вжиття невідкладних і вичерпних заходів», – поінформували також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів