У Львівській міськраді скасували дозвіл споруджувати будинок

13:48 19 липня 2019 р.

Фото до новини

У п’ятницю, 19 липня, у Львівській міськраді провели позапланове засідання виконавчого комітету щодо ситуації, яка склалась на будівельному майданчику колишнього магазину «Океан» на вулиці Володимира Великого.

Про це повідомили в п’ятницю, 19 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, мозаїка Володимира Патика, яка була на будівлі магазину, мала велике значення для громади міста, а забудовник публічно на засіданні виконавчого комітету зобов’язувався її зберегти.

«Відтак, сьогодні виконком прийняв рішення «Про скасування рішення виконавчого комітету №138 від 15 лютого 2019 року», яке передбачає скасування містобудівних умов та обмежень. Інспекція Держархбудконтролю проведе перевірку та накладе штрафні санкції, згідно з чинним законодавством. Водночас рішенням виконавчого комітету передбачено проведення круглого столу з метою визначення подальших дій та винесення на розгляд сесії ЛМР ухвали щодо розірвання угоди про оренду землі», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів