У Львівській міськраді шукають омбудсмена з прав людей з інвалідністю

11:40 21 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Львівська міська рада приймає пропозиції та резюме на посаду омбудсмена з прав людей з інвалідністю.

Про це, як повідомили в п’ятницю, 21 лютого, у Львівській міськраді, розповів міський голова Андрій Садовий, котрий зазначив: «13 лютого на сесії міської ради ми ввели в місті 2 дуже важливі посади. Перша – це бізнес-омбудсмен. Його завдання – допомагати підприємцям і прияти створенню у Львові нових робочих місць. Друга посада – це омбудсмен з прав людей з інвалідністю. Якщо з першою посадою я визначився і запропонував її Сергію Кіралю, який працював у міській раді, був депутатом Верховної Ради і знає цю проблематику, то щодо омбудсмена з прав людей з інвалідністю я потребую вашої поради».

Андрій Садовий також пояснив: «Я не шукаю виконавця якихось думок. Я шукаю людину, яка буде справжнім захисником для 37 тисяч людей з інвалідністю. Дуже багато хлопців і дівчат, які пройшли війну, мають інвалідність. Якщо ви – саме така людина або ж знаєте таких, подайте резюме. Буду чекати на ваші пропозиції».

«Резюме та пропозиції приймають безпосередньо на е-скриньку міського голови Львова «sadovyi.andrii@lvivcity.gov.ua». У темі листа вказати «Омбудсмен», – поінформували також у ЛМР

Як повідомляв «Щоденний Львів», 13 лютого депутати міськради внесли повторним голосуванням зміни до структури ЛМР. Зокрема, будуть створені посади бізнес-омбудсмена та омбудсмена з прав людей з інвалідністю.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів