У Львівській міськраді підтримали дві петиції

18:20 19 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У четвер, 19 вересня, на сесії міської ради розглянула вісім електронних петицій.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Після нетривалого розгляду питань, які порушені в петиціях, сесія підтримала дві петиції. Не отримали підтримки у сесійній залі шість петицій. Відтак, питання, про які йшлось у підтриманих сесією петиціях, буде ретельно вивчено відповідними виконавчими органами, які розроблять дорожні карти щодо їх вирішення».

«Зокрема, депутати підтримали ухвали «Про розгляд електронної петиції «Безготівковий розрахунок в громадському транспорті» й «Про розгляд електронної петиції «Заборонити закупівлю громадського транспорту для Львова без кондиціонерів», – поінформували також у міськраді.

«Натомість не підтримала сесія петиції «Електронний квиток», «Про розгляд електронної петиції «Ліквідувати парковку біля Гранд- Готелю», «Про розгляд електронної петиції «Зберегти будинок Терлецького на вулиці Сахарова, 52, побудований в 1907 році», «Про розгляд електронної петиції «Петиція щодо будівництва сучасного інноваційного офісного центру на місці існуючої старої забудови по вулиці Сахарова, 52», «Про розгляд електронної петиції «За збереження паркового комплексу імені Івана Павла ІІ на Сихові» й «Про розгляд електронної петиції «Відкриття крематорію», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів