У Львівській міськраді анонсували ремонти вулиць

13:20 17 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові виготовлять ще цього року проектно-кошторисну документацію та пройдено експертизу великих об’єктів, які є в планах робіт на наступний рік.

Про це повідомили в четвер, 17 жовтня, у Львівській міськраді. Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк розповіла подробиці: «Впродовж останніх років у місті проводяться масштабні роботи з ремонту доріг. Однак, щоб розпочати роботи, нам необхідно виготовити проектно-кошторисну документацію, пройти державну експертизу, пройти тендерні торги, провести процедуру закупівлі. На часі – від моменту розроблення ПКД і до початку ремонтних робіт, це може займати до півроку. Тому, щоб максимально швидко, як тільки дозволятимуть погодні умови, розпочати капітальні ремонти великих об’єктів, які є в планах на наступний рік, вже цього року буде виготовлена проектно-кошторисна документація та пройдена експертиза».

«Цього року буде виготовлена проектно-кошторисна документація на реконструкцію вулиць Вітовського, Княгині Ольги й Коперника (з площі Івана Франка), Суботівської, Чернівецької, Конюшинної й Бандери. Замовником виготовлення проектно-кошторисної документації на ремонт більшості доріг є ЛКП «Львівавтодор», – поінформували також Ірина Маруняк.

Заступниця міського голови також зазначила: «Ми вже розпочали тендер щодо ремонту вулиці Хуторівка, та на завершенні тендер щодо завершення будівництва гравійної дороги у мікрорайон «Білогорща. А цього тижня плануємо розпочати тендер на реконструкцію вулиці Б. Хмельницького.»

«Натомість зараз вже на експертизі знаходиться проектно-кошторисна документація на реконструкцію вулиці Шевченка (від вулиці Залізнична до вулиці Левандівська, з організацією кільцевого руху), та проектно-кошторисна документація на реконструкцію вулиці Чернівецька», – розповіла, в.о. директора ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів