У Львівській міській раді ліквідовують три департаменти з працівниками

18:57 27 грудня 2023 р.

Фото до новини

Сьогодні на пленарному засіданні сесії затвердили нову структуру виконавчих органів Львівської міськради, загальну чисельність апарату та її виконавчих органів.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Відтак, до першого квітня у Львівській міській раді скоротять 150 працівників, а до 1 червня — ще понад 200 осіб.

Згідно з новою структурою, у Львівській міській раді ліквідовують три департаменти: міської агломерації, адміністративних послуг та з управління персоналом. Також розформують управління інформаційних технологій та  управління з питань поводження з відходами. Відбудуться зміни й у ще кількох управліннях Львівської міської ради. 

«Управління вуличної інфраструктури об’єднуємо з управлінням безпеки й враховуємо необхідність повернення проміжної структури – апарату виконавчого комітету. Управління міського ландшафту перейменовуємо на управління формування середовища», – зазначила Гелена Пайонкевич, директорка юридичного департаменту ЛМР.

З нового: у Львівській міській раді буде посада заступника міського голови з питань ветеранів і людей з інвалідністю та спеціальне управління, яке буде опікуватися питаннями захисників.

Як зазначив міський голова Андрій Садовий, Львів — перше місто в країні, яке вводить таку посаду.

«Ми випереджаємо на декілька кроків інші міста. Також ми маємо чимало програм для військових: спеціальні програми економічної підтримки для ветеранів, UNBROKEN ART, протезування і соціальна підтримка, UNBROKEN SPORT, ветеранські хаби, житло для поранених, реконструкція парку з інклюзивними елементами для реабілітації пацієнтів центру НЕЗЛАМНІ. Я хочу подякувати кожному, хто працює над реалізацією таких проєктів, що покликані підтримати наших захисників та їх родини», – сказав Андрій Садовий.

Нагадаємо, на початку 2023 року у міській раді вже переглядали чисельність урядників. Станом на 1 вересня 2023 року в міській раді було 1839 працівників. 

Згідно з новою, прийнятою сьогодні, структурою Львівської міської ради встановлюють нову процедуру оптимізації чисельності працівників Львівської міської ради. З 1 квітня 2024 року тут працюватиме 1689 осіб, а з 1 червня 2024 року – 1471 особа.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів