У львівській 80-й бригаді урочисто звільнили в запас строковиків

16:15 4 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/80brigade

Військовослужбовці 80-ї окремої десантно-штурмової бригади вшанували молодих десантників, які відслужили встановлені терміни служби.

Про це повідомили в четвер у прес-службі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, де також розповіли: «Сьогодні, 4 квітня, на стройовому плацу 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ відбулась урочиста церемонія вшанування військовослужбовців строкової служби, які звільняються з військової служби у запас. За традицією, воїни-десантники здійснили ритуал прощання з Бойовим прапором частини. Після цього, командир військової частини полковник Володимир Шворак привітав строковиків з успішним завершенням військової служби та оголосив подяку за сумлінне виконання громадянського обов’язку, відзначив кращих військовослужбовців грамотами та цінними подарунками».

Володимир Шворак зазначив: Сьогодні, ми дякуємо військовослужбовцям, які своєю чесною та наполегливою працею підвищували авторитет Десантно-штурмових військ. Одягнувши півтори року назад однострої, ви самовіддано опановували ази військового мистецтва, в учбових класах та під час польових виходів відточували професійну майстерність. Від себе особисто та від офіцерів 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ще раз дякую вам, солдати й сержанти, за те, що впродовж служби взірцево виконували військовий обов’язок. Бойовий колектив 80-ї окремої десантно-штурмової бригади завжди буде радий Вас бачити, і, сподіваюсь, незабаром Ви повернетеся до нас, проте вже на військову службу за контрактом».

Старший солдат Ярослав Рильчук запевнив: «Для мене армія стало сім’єю, тут я набув нових друзів, нові знання, подорослішав. Дякую командуванню бригади та усім командирам, що навчали нас військовій справі!

«Близько чотирьох десятків військовослужбовців строкової служби сьогодні продовжують військову службу за контрактом у лавах 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України», – поінформували також у прес-службі 80-ї бригади та опублікували фоторепортаж із військової частини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів