У «Львівавтодорі» сподіваються завершити ремонт дороги до Великодня

14:48 21 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Погодні умови сприяють ремонту від вулиці Зеленої до житлового масиву «Пасічний»

Про це повідомили в четвер, 21 березня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Тому підрядній організації ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», яка виграла повторний тендер у 2018 році, вдається швидше виконувати будівельні роботи».

Прес-секретар «Львівавтодору» Олексій Хміль розповів: «Ремонті роботи на цьому об’єкті розпочалися цього місця. Згідно з умовами договору, роботи мають тривати чотири місяці, тобто до червня 2019 року. Однак погодні умови сприяють проведенню ремонту і підрядник швидшими темпами, ніж планувалося, виконує роботи. Якщо погода й надалі сприятиме, то ремонт вдасться завершити швидше. Можливо навіть до Великодня вдасться потішити львів’ян новою дорогою».

«У 2018 році підрядник провів роботи з влаштування дощової каналізації та дощових колодязів. Виконав прохід через вулицю Зелену методом горизантально-спрямованого буріння з включенням в існуючий дощовий колектор та замінив аварійні газопровід і водопровід. Станом на сьогодні проводяться роботи з влаштування дорожнього полотна, бордюрів тощо», – поінформував також Олексій Хміль.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів