У «Львівавтодорі» наразі запланували пробний запуск трамвая на Сихів

16:36 7 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

На перехресті вулиць Угорської й Навроцького тривають роботи з облаштування розворотного кільця.

У прес-службі Львівської міськради знову запевнили сьогодні, що перший трамвай на Сихів поїде з площі Соборної кінотеатр імені Олександра Довженка17 листопада. Тим часом у «Львівавтодорі» повідомили, роботи з облаштування розворотного кільця на перехресті вулиць Угорської й Навроцького ще тривають.

Зокрема, проводять його замощення. Директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза розповів: «Ми зараз на завершальній стадії: тут проводять роботи по благоустрою, замощують тротуари, замощують технологічне кільце. Нам залишилось орієнтовно до кінця тижня завершити всі роботи по благоустрою,  також постелити ще один шар асфальту. Зараз ще проводять роботи з озеленення, робиться так звана територія навколо колій. Орієнтуємось провести пробний запуск трамвая десь на 10 листопада. Все йде згідно з запланованим графіком і 17 листопада трамвай поїде, кінцева його зупинка буде  тимчасово біля кінотеатру імені Довженка».

Також ще проводять земляні роботи на місці колишнього ринку «Санта-Барбара» – тут має бути розворотне кільце і кінцева зупинка трамваю. Олег Береза повідомив: «Щодо Санта-Барбари, то ще навіть нема місяця, як нам передали цю територію. Там вже розпочалися роботи і ми очікуємо на їх завершення на кінець цього року». 

Тривають ще й роботи з будівництва каналізаційного колектора на ділянці від вулиці Листопадної до вулиці Липова Алея. Збудувати колектор планують до кінця цього року, роботи не впливатимуть на рух транспорту.

Олег Береза розповів: «Щодо колектора, ми вже переключили дві ділянки. залишилась ділянка, на якій тривають підземні роботи – від вулиці Листопадна до вулиці Липова Алея. Ми також очікуємо завершення на кінець року».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів