У ЛМР повідомили результати обстеження басейнів Львова

14:43 11 червня 2024 р.

Фото до новини

У басейнах міста вже вдруге відібрали проби води для обстеження.

За результатами аналізів, один з басейнів Львова має незначне перевищення хлоридів. Про це повідомили фахівці хімічної лабораторії. Такі дослідження проводять кожні два тижні. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Представники хімічної лабораторії комунального підприємства «Адміністративно-технічне управління» спільно з управлінням спорту та молодіжної політики Львівської міської ради відібрали 6 проб води у басейнах Львова. Зокрема йдеться про: басейн фітнес-комплексу «UNIFORCE»; палац спорту ГД «ЛОО ФСТ «Динамо», навчально-спортивну базу літніх видів спорту МО України (СКА) – басейни закритого та відкритого типу; оздоровчий центр «Три стихії» – басейни 25 м та 50 м.

«Результати аналізів показали незначне перевищення хлоридів у басейні відкритого типу Навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України (СКА)», – зазначили у лабораторії.

Нагадаємо, у басейнах міста регулярно проводять аналіз якості води. Проте не усі басейни міста допускають фахівців лабораторії провести дослідження.

Детальніше про те, як досліджують воду у басейнах Львова – тут.

Нагадаємо, на Львівщині назвали безпечних 19 пляжів для відпочинку. Перелік

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів