У лікарні, дитсадки й школи Борислава на Львівщині питну воду підвозять однією автоцистерною

10:18 23 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: antratsit.net

Як повідомили в четвер у департаменті з питань цивільного захисту облдержадміністрації, станом на ранок 23 квітня централізоване водопостачання абонентів міста Борислав не відновлено.

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації повідомили сьогодні, 23 квітня:

«20 квітня у місті Бориславі на водонасосній станції «Рибник» КП «Бориславводоканал» вийшов з ладу резервний водяний насос НШР-300/420 продуктивністю  550 кубометрів/год. (основний насос перебуває на ремонті з 7 квітня). Без централізованого водопостачання залишилися близько 13 тисяч осіб.

21 квітня водопостачання абонентів здійснювалося за рахунок накопичених резервів, з локальних водозаборів «Ріпне», «Валька» (самопливом). Упродовж 22 квітня подача води до споживачів вулиць Володимира Великого, Коваліва, 600-річча Борислава здійснювалась з локального водозабору «Валька».

Підвіз води в дитячі садки, школи, лікарні та частково решті споживачі здійснювався однією автоцистерною КП «Бориславводоканал». Всього протягом доби підвезено 18 кубічних метрів питної води. Станом на шостугодину ранку 23 квітня централізоване водопостачання абонентів не відновлено».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів