У Києві вибухнула машина з луганськими номерами (оновлено)

13:14 7 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «Українська правда»

Як кажуть очевидці, вибух стався приблизно о 10-й годині ранку, коли у Верховній Раді України почалася інавгурація президента України.

Агенція УНІАН інформує сьогодні, 7 червня, в повідомленні «На Печерську в Києі вибухнула машина з луганськими номерами»:

«На Печерську в Києі вибухнула машина з луганськими номерами. На місці події зараз працюють співробітники міліції, вибухотехнічна лабораторія. Судячи з характеру пошкоджень, вибухнув капот. 

Як передає кореспондент УНІАН, вибух стався на розі вулиці Кутузова і Старонаводницької. Як кажуть очевидці, вибух стався приблизно о 10-й годині ранку, коли у Верховній Раді України почалася інавгурація президента України.

Як повідомили кореспонденту УНІАН правоохоронці, в машині на момент вибуху перебував один водій. Особа, яка зараз встановлюється, знаходиться в реанімації 12-ї лікарні. Причини вибуху поки невідомі. Рух по вулиці Кутузова в бік центру перекрито».

Натомість «Телевізійна служба новин» каналу «1+1» інформує в суботу в повідомленні «На Печерську посеред вулиці вибухнув сріблястий «Infinity»:

«Сьогодні, 7 червня, на вулиці Кутузова в напрямку бульвару Лесі Українки стався вибух у автомобілі «Infinity», який їхав в середньому ряду проїжджої частини», –повідомляє кореспондент «ТСН».

Як повідомив керівник Печерського райвідділу міліції Володимир Бондаренко, вибух стався у днищі авта, але поки остаточну причину не встановлено. Постраждав водій авто – він потрапив до лікарні, стан його здоров'я не уточнюється, постраждалий знаходиться в операційній.

Машину відігнали з місця пригоди і не підпускають до нею людей, адже зберігається загроза повторного вибуху. Найімовірніше вибух стався під сидінням водія, оскільки його витягли з авта. Номерні знаки з «Infinity» зняли.

Рух відкрито лише на одній полосі в напрямку бульвару Лесі Українки, у зворотному напрямку – перекрито. На проїжджій частині залишилися сліди вибуху. Як повідомляють очевидці, машина під час вибуху рухалася, а вибух був потужним».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів