У Києві відмовилися приймати львівські відходи

15:36 7 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: vinnitsaok.com.ua

Депутат Вінницької облради, що бачив договір, нібито підписаний львів’янами з компанією «Ековін» про перевезення сміття до Вінниці.

На київському заводі «Енергія» відмовилися приймати сміття, яке львівські перевізники хотіли висипати біля Погребища на Вінниччині. Про це повідомив сьогодні, 7 жовтня, на позачерговій сесії Вінницької облради депутат від «Свободи» Валерій Скрипченко.

Він також заявив, що бачив договір, ніби то, підписаний львів’янами з компанією «Ековін» про перевезення сміття до Вінниці. За словами депутата, приймати відходи в обласному центрі відмовились в останній момент, тому перевізники стали шукати місце, куди висипати сміття.

Своєю чергою, депутати від «Самопомочі» поставили під сумнів львівське походження висипаного біля Погребища сміття. За словами представника цієї фракції Євгена Власюка, для львівського сміття – «велика честь» така увага до нього.

Разом з тим, на переконання депутатів, доказів походження відходів немає, окрім знайдених там львівських візиток.  Тим не менш, депутати облради вирішили спрямувати звернення до правоохоронців, аби ті з'ясували усі обставини «сміттєвого скандалу».

Наразі міська рада в Погребищі. вирішує питання про те, що робити із відходами, які висипали у ньому. Підключитися до розв'язання цієї проблеми обіцяє й Вінницької облдержадміністрація. Про це повідомили сьогодні, 7 жовтня, в інтернет-виданні «ВінницяОК».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів