У Києві уламки ракет впали в районі Посольства США

14:35 2 січня 2024 р.

Фото до новини

Сьогодні, під час масованої атаки РФ по території України, уламки ракет впали в районі посольства США в Києві.

Про це повідомив тимчасово виконувач обов'язки голови Шевченківської районної державної адміністрації м. Києва Олександр Поповцев в ефірі телемарафону, пише DailyLviv.com.

За його словами, якщо говорити про Шевченківський район, то на сьогодні маємо один епіцентр – це в районі метро Дорогожичі – вулиці Теліги.

Читайте також: Об‘єкти, які атакувала російська армія 2 січня, були цивільними, - МЗС України

«Уламки збитої ракети упали в паркову зону. На щастя, ніхто не постраждав. Маємо вибиті шибки в приблизно 10 будинках. Там працюють комунальні служби. А також маємо незначні уламки ракет в районі посольства США», – зазначив Поповцев.

Раніше пані посол США Бріджит Брінк прокоментувала масовану ракетну атаку Росії на Київ. Вона заявила, що надзвичайно важливо підтримати Україну зараз, щоб зупинити Путіна.

Нагадаємо, у Києві 2 січня зафіксовано падіння уламків ракет у Печерському, Оболонському, Голосіївському та Святошинському районах. За попередніми даними, є влучання на територію об’єкта цивільної інфраструктури у Подільському районі, у місті подекуди є перебої з електро- та водопостачанням. Також відомо про 17 постраждалих. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів