У Києві пошкоджено багатоквартирний житловий будинок

08:11 17 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Повітряну тривогу у столиці оголошували 4 рази.

Про це повідомив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко, пише DailyLviv.com.

"Російська армія вночі знову атакувала столицю України ударними безпілотниками! На Київ російські дрони заходили хвилями і з різних напрямків, - йдеться у повідомленні Сергія Попка, начальника КМВА. - З вчорашнього вечора і протягом ночі повітряну тривогу у місті оголошували 4 рази, сумарно небезпека тривала три з половиною години. 

Крім загрози БпЛА одна з тривог була повʼязана із загрозою застосування ворогом балістичної зброї. Внаслідок злагодженої роботи протиповітряної оборони та інших складових сил оборони, всі російські БпЛА які були виявлені в повітряному просторі над Києвом та на підступах до міста, були знешкоджені (точну кількість та тип дронів оприлюднять Повітряні Сили).

Попередньо, внаслідок атаки російських ударних дронів в Деснянському районі Києва пошкоджено багатоквартирний житловий будинок. За інформацією на цю хвилину, на трьох поверхах будинку було пошкоджене скління вікон та внутрішнє оздоблення кімнат. Даних щодо потерпілих не надходило".

Учора рятувальники повіломляли, що на Київщині внаслідок падіння уламків ворожого безпілотника загорівся приватний житловий будинок (на фото).

Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомило, що у ніч на 17 жовтня 2024 року (з 19.30 16.10 по 05.00 17.10) армія рф завдала удару по Україні керованою авіаційною ракетою Х-59 з повітряного простору Курської обл., а також 56-ма ударними БпЛА та безпілотниками невстановленого типу (райони пусків: Курськ, Орел, Приморсько-Ахтарськ – рф.).

Нагадаємо, чотири шахеди ймовірно зайшли в Україну з території Білорусі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів