У Краковці розмежовують смуги руху автомобілів української та іноземної реєстрації

10:38 16 грудня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

У Держприкордонслужбі запевнили, що в пункті пропуску «Краковець» уже встановлено близько 250 парапетів.

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби повідомили сьогодні, 16 грудня, що напередодні зимових свят прикордонники очікують значне збільшення пасажиропотоку в пунктах пропуску через кордон, зокрема на його українсько-польській ділянці. Аби мінімізувати для подорожуючих можливі незручності під час перетину кордону в період Новорічних та Різдвяних свят, прикордонники вже розпочали відповідні заходи.

Окрім посилення складу змін прикордонних нарядів, передбачення додаткових робочих місць та смуг руху для автомобілів подорожуючих, використання системи завчасного інформування про організовані туристичні групи заплановано запровадження і нестандартних підходів до мінімізації накопичень автомобілів на кордоні. Зокрема, у пункті пропуску «Краковець» на Львівщині, відповідними службами розпочато встановлення дорожнього обладнання для проведення експерименту з розмежування смуг руху транспортних засобів української та іноземної реєстрації.

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби запевнили, що там уже встановлено близько 250 парапетів перед пунктом пропуску протяжністю 450 метрів. Це дасть можливість чітко розмежувати транспорт потік та створити комфортні умови для перетину кордону громадянами з туристичною метою. 

Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з Краковця.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів